Innovatiekamp tijdens SOHO-dag

Innovatiekamp tijdens SOHO-dag
mrt 20

Innovatiekamp tijdens SOHO-dag SOHO! staat voor...

20/03/2018 01:00 20/03/2018 01:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Innovatiekamp tijdens SOHO-dag

SOHO! staat voor ‘Stimuleer Ondernemend Hoger Onderwijs’. Dit interactief event brengt docenten en professionals samen om elkaar te informeren, inspireren en opstapjes aan te reiken naar een concrete vertaling in de eigen (les)praktijk. 

‘Ondernemend leren/leren(d) ondernemen’ is het thema van deze tweede editie. Naast boeiende sprekers, debatten, workshops, ..., zal een selecte groep van 25 à 30 personen als rode draad doorheen de dag deelnemen aan een Vlajo-innovatiekam.

In heterogene teams gaan ze de uitdaging aan om dé ondernemende onderwijspraktijk van de toekomst uit te werken. Het resultaat kunnen ze pitchen voor alle aanwezigen in het plenaire slotgedeelte. Inspiratie en creativiteit gegarandeerd!

DD/MM/YYYY

SOHO! staat voor ‘Stimuleer Ondernemend Hoger Onderwijs’. Dit interactief event brengt docenten en professionals samen om elkaar te informeren, inspireren en opstapjes aan te reiken naar een concrete vertaling in de eigen (les)praktijk. 

‘Ondernemend leren/leren(d) ondernemen’ is het thema van deze tweede editie. Naast boeiende sprekers, debatten, workshops, ..., zal een selecte groep van 25 à 30 personen als rode draad doorheen de dag deelnemen aan een Vlajo-innovatiekam.

In heterogene teams gaan ze de uitdaging aan om dé ondernemende onderwijspraktijk van de toekomst uit te werken. Het resultaat kunnen ze pitchen voor alle aanwezigen in het plenaire slotgedeelte. Inspiratie en creativiteit gegarandeerd!