VlajoChallenge workshop voor leraren

VlajoChallenge workshop voor leraren
nov 13

VlajoChallenge workshop voor leraren VlajoChallengeOnline spel...
Wanneer: 09:00-12:00

13/11/2018 09:00 13/11/2018 12:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels VlajoChallenge workshop voor leraren

VlajoChallenge

Online spel rond ondernemen, alle info op www.vlajochallenge-info.be De workshops zijn gericht naar leerkrachten secundair onderwijs vanaf 2de graad en docenten hoger onderwijs. Deelnemers spelen 2 rondes als 'leerling' om van daaruit het spel en de lerarenmodule te leren kennen zodat men vlot op weg kan met de eigen klas.

DD/MM/YYYY

VlajoChallenge

Online spel rond ondernemen, alle info op www.vlajochallenge-info.be De workshops zijn gericht naar leerkrachten secundair onderwijs vanaf 2de graad en docenten hoger onderwijs. Deelnemers spelen 2 rondes als 'leerling' om van daaruit het spel en de lerarenmodule te leren kennen zodat men vlot op weg kan met de eigen klas.