Vlajo innovatiedag Nieuwe Materialen i.s.m. Resoc

Vlajo innovatiedag Nieuwe Materialen  i.s.m. Resoc
mrt 28

Vlajo innovatiedag Nieuwe Materialen i.s.m. Resoc Vlajo Innovatiedag...

28/03/2019 01:00 28/03/2019 01:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Vlajo innovatiedag Nieuwe Materialen i.s.m. Resoc

Vlajo Innovatiedag 'Nieuwe materialen'

Vlajo i.s.m. RESOC Zuid- en Midden-West-Vlaanderen, POM West-Vlaanderen en Fabriek voor de Toekomst Nieuwe Materialen nodigen 100 leerlingen 3de graad ASO en Technische Wetenschappelijke richtingen  (provincies West- en Oost-Vlaaneren) uit om deel te nemen aan de  Vlajo innovatiedag te Izegem in Eperon d'Or.
 

Interesse?

DD/MM/YYYY

Vlajo Innovatiedag 'Nieuwe materialen'

Vlajo i.s.m. RESOC Zuid- en Midden-West-Vlaanderen, POM West-Vlaanderen en Fabriek voor de Toekomst Nieuwe Materialen nodigen 100 leerlingen 3de graad ASO en Technische Wetenschappelijke richtingen  (provincies West- en Oost-Vlaaneren) uit om deel te nemen aan de  Vlajo innovatiedag te Izegem in Eperon d'Or.
 

Interesse?