Start Academy: kick-off Leuven

Start Academy: kick-off Leuven
feb 17

Start Academy: kick-off Leuven Tijdens deze kick-off, een...
Wanneer: 18:30-21:30

17/02/2020 18:30 17/02/2020 21:30 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Start Academy: kick-off Leuven

Tijdens deze kick-off, een eerste officiële avondactiviteit, trekken we de Start Academy wedstrijd op gang. Vanuit de overtuiging dat enkel de markt kan oordelen over de levensvatbaarheid van een business idee, leren we een manier om een businessmodel eenvoudig te structureren en voor te stellen (het Lean Canvas Model), om dat later af te toetsen in de markt.

Locatie: Vlajo - Kapeldreef 60 - 3001 Heverlee 

DD/MM/YYYY

Tijdens deze kick-off, een eerste officiële avondactiviteit, trekken we de Start Academy wedstrijd op gang. Vanuit de overtuiging dat enkel de markt kan oordelen over de levensvatbaarheid van een business idee, leren we een manier om een businessmodel eenvoudig te structureren en voor te stellen (het Lean Canvas Model), om dat later af te toetsen in de markt.

Locatie: Vlajo - Kapeldreef 60 - 3001 Heverlee