Online training Google Digitaal Atelier sessie 1

okt 27

Online training Google Digitaal Atelier sessie 1 De eerste stappen in online...
Wanneer: 13:00-15:30

27/10/2020 13:00 27/10/2020 15:30 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Online training Google Digitaal Atelier sessie 1

De eerste stappen in online marketing + het kiezen van de juiste kanalen

In deze training leer je het belang van online aanwezigheid en zichtbaarheid begrijpen en leer je hoe deze kunnen bijdragen aan jouw succes. Je leert in deel 2 hoe je meerdere online kanalen kan inzetten om jouw zichtbaarheid te verbeteren en de bedrijfsdoelstellingen te behalen.

DD/MM/YYYY

De eerste stappen in online marketing + het kiezen van de juiste kanalen

In deze training leer je het belang van online aanwezigheid en zichtbaarheid begrijpen en leer je hoe deze kunnen bijdragen aan jouw succes. Je leert in deel 2 hoe je meerdere online kanalen kan inzetten om jouw zichtbaarheid te verbeteren en de bedrijfsdoelstellingen te behalen.