Webinar: Tips en tricks voor je businessplan!

feb 24

Webinar: Tips en tricks voor je businessplan! Het opstellen van een...
Wanneer: 13:30-14:30

24/02/2021 13:30 24/02/2021 14:30 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Webinar: Tips en tricks voor je businessplan!

Het opstellen van een succesvol businessplan is een hele uitdaging.  Uit welke elementen bestaat een sterk businessplan en waarom is dit noodzakelijk?  Tijdens dit webinar gaat  Adviseur Ondernemersbank BNP Paribas Fortis, Kathy Vervliet dit thema voor je toelichten.

Inschrijven

DD/MM/YYYY

Het opstellen van een succesvol businessplan is een hele uitdaging.  Uit welke elementen bestaat een sterk businessplan en waarom is dit noodzakelijk?  Tijdens dit webinar gaat  Adviseur Ondernemersbank BNP Paribas Fortis, Kathy Vervliet dit thema voor je toelichten.

Inschrijven