Train-the-Teacher | basis | lager I leerstijlen

mrt 17

Train-the-Teacher | basis | lager I leerstijlen Doe het eens op mijn manier!...
Wanneer: 09:00-12:00

17/03/2021 09:00 17/03/2021 12:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Train-the-Teacher | basis | lager I leerstijlen

Doe het eens op mijn manier! differentiatie in stijl.

Een combinatie van verschillende onderwijsstijlen zal het leerproces krachtiger maken en een hoger leerrendement opleveren. Tijdens deze actieve workshop krijg je kapstokken aangereikt om ruimer naar jouw lessen en kinderen kinderen te kijken. Dit alles aan de hand van de leerfasen van Kolb.

DD/MM/YYYY

Doe het eens op mijn manier! differentiatie in stijl.

Een combinatie van verschillende onderwijsstijlen zal het leerproces krachtiger maken en een hoger leerrendement opleveren. Tijdens deze actieve workshop krijg je kapstokken aangereikt om ruimer naar jouw lessen en kinderen kinderen te kijken. Dit alles aan de hand van de leerfasen van Kolb.