Train-the-Teacher|Basis|Kleuter|Sturen deel 1

sep 15

Train-the-Teacher|Basis|Kleuter|Sturen deel 1 Stuur jij kleuters of sturen...
Wanneer: 09:00-12:00

15/09/2021 09:00 15/09/2021 12:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Train-the-Teacher|Basis|Kleuter|Sturen deel 1

Stuur jij kleuters of sturen zij zichzelf?
Hoe bouw je een sterke speel- en leeromgeving uit? Hoe richten we ondernemende hoeken in?  Waar zit het evenwicht tussen begeleiden – sturen - zelfsturen? Na deze workshop kijk je beslist anders naar jouw hoeken.

DD/MM/YYYY

Stuur jij kleuters of sturen zij zichzelf?
Hoe bouw je een sterke speel- en leeromgeving uit? Hoe richten we ondernemende hoeken in?  Waar zit het evenwicht tussen begeleiden – sturen - zelfsturen? Na deze workshop kijk je beslist anders naar jouw hoeken.