Linklaters investeert in ondernemerschap

Linklaters investeert in ondernemerschap

Linklaters is een leidend internationaal advocatenkantoor met expertise en de hoogste excellentie in diverse domeinen. Als multinationaal platform is de mindset uiteraard globaal, tegelijk is de ‘giving-back-to-society’ sterk lokaal verankerd. Om de lokale partnerorganisaties in de verf te zetten, organiseerde Linklaters een Community Investment Event. Bedrijven investeren steeds meer expertise, menskracht, faciliteiten en netwerken in de lokale samenleving. Vanuit de employee involvement, is het voor Linklaters belangrijk dat de staf betrokken wordt in hun maatschappelijke projecten.

Linklaters is een trouwe partner van Vlajo. Pieter Van Den Broecke, partner bij Linklaters legt uit waarom: “We vinden onze samenwerking met Vlajo belangrijk en aantrekkelijk omdat we als advieskantoor ook zelf hard inzetten op kenmerken en waarden als verbeelding, doorzetting, internationaliteit, teamwork en integriteit – zaken die we heel hard terugvinden als we bijvoorbeeld in de jury van Start Academy nieuwe projecten mogen beoordelen. Als dit wordt aangeleerd en gestimuleerd bij ondernemende studenten die we nadien mogelijks ook nog in hun professionele carrière kunnen tegenkomen, steunen we dit heel graag. Ook de goede en transparante interactie met de verantwoordelijken binnen Vlajo en de andere partners vinden we als Linklaters erg belangrijk.”