Ondernemers voor de Klas 2021 is groot succes

Ondernemers voor de Klas 2021 is groot succes

Ieder jaar trekken honderden ondernemers naar Vlaamse klassen, hogescholen en universiteiten. Ze brengen er hun ondernemersverhaal met de mooie en moeilijke kantjes, met enthousiasme en anekdotes. Dit doen ze om jongeren te inspireren om de ondernemer in zichzelf te ontdekken en hen aan te moedigen hun dromen na te jagen. Editie 2021 zit erop. Bekijk HIER enkele impressies van een succesvolle Ondernemers voor de Klas 2021! 

BEDANKT aan alle 450 ondernemers voor de 600 gastlessen aan ruim 17.000 leerlingen en studenten

Aan alle ondernemers en professionals uit het werkveld die dit jaar deelnamen aan Ondernemers voor de Klas: bedankt voor jullie inzet, bedankt om in deze moeilijke coronatijden (ook via digitale weg) leerlingen en studenten te inspireren! 

Enkele inspirerende quotes van ondernemers...