IBM-werknemers maken jongeren warm voor STEM-studies én jobs

IBM-werknemers maken jongeren warm voor STEM-studies én jobs

Tientallen IBM-werknemers waaronder Isabelle Tambour, Eric Michiels, Tom Sleebus, Guy Melis, Joan Van Loon, Peter Lemmens en Ivo Van Horebeek gingen afgelopen weken in dialoog met leerlingen uit het secundair onderwijs en moedigden hen aan voor een carrière in techniek, technologie en wetenschappen. Grote dankjewel voor jullie engagement!

IBM is sinds kort fiere partner van het onderwijsproject STEM Ondernemers voor de Klas. Jongeren inspireren voor STEM-onderwijs of een latere carrière in de sector was het doel van dit boeiend project waaraan in totaal 200 bedrijfsmensen uit de STEM-industrie en technische sectoren deelnamen. Hun verhalen waren de moeite waard en vormden een inspiratiebron voor zo’n 9.000 Vlaamse leerlingen.

Enkele inspirerende quotes van IBM-gastsprekers...