Hello bank! de nieuwe partner in crime bij de aankomende Vlajo Awards

Hello bank! de nieuwe partner in crime bij de aankomende Vlajo Awards

Net als Vlajo heeft Hello bank! het voor jong bloed met grote dromen. Een samenwerking kon dan ook niet lang uitblijven. Voor de aankomende Vlajo Awards slaan we de handen in elkaar.

Hello bank! doet voor bankzaken wat Vlajo doet voor ondernemen: de drempel verlagen. Voor jongeren is het vaak een ver-van-mijn-bed-show. Hello bank! slaagt er als geen ander in om bankieren makkelijk en cool te maken. Ze weten wat jongeren willen, spreken dezelfde taal. Net als haar members en als Vlajo zelf is deze bank jong van geest, creatief, innovatief en dynamisch.

We hoeven jullie dus niet uit te leggen waarom een samenwerking met Vlajo bijna evident is. Tijdens de komende Vlajo Awards zal Hello bank! dan ook aanwezig zijn met een unieke stand. Jongeren kunnen er terecht voor heel wat leuke goodies en maken er bovendien kans op fantastische prijzen waaronder 1 Full Madness duo-ticket voor Tomorrowland, 1 Bongo Sensations (met onder de activiteiten een parachute sprong inbegrepen), 1 iPad mini, 3 Garmin Vivofit bracelets. En de 200 eerste Hello bank! members die zich op de stand aanmelden krijgen ook een koptelefoon. Maar er is meer! In de Hello! phygital-lab – when physical meets digital – kunnen ze kennismaken met heel wat gloednieuwe technische snufjes, zoals de Oculus rift! En voor een hapje en een drankje verwelkomt Hello bank! hen in hun Blue Lounge. Heel wat te beleven dus!