ThatsIP gelanceerd: e-learning module voor het hoger onderwijs

ThatsIP gelanceerd:  e-learning module voor het hoger onderwijs

ThatsIP is een nieuwe, Nederlandstalige e-learning module over intellectuele eigendom (IE), specifiek ontwikkeld voor studenten uit het hoger onderwijs in Vlaanderen. Doelstelling van ThatsIP is studenten bewust te maken van wat intellectuele eigendom is, ze de verschillende IE-rechten te leren onderscheiden en te laten ervaren welke rechten in concrete situaties van belang zijn.

De e-learning is modulair opgebouwd, zodat docenten en studenten zelf kunnen kiezen welke delen ze behandelen. Hierdoor leent ThatsIP zich prima voor alle studierichtingen en –niveaus. Naast de theorie die opgedeeld is in hapklare brokken, is er ook een quiz voorzien en zijn er diverse praktijkvoorbeelden om het onderwerp tastbaar en aantrekkelijk te maken.

ThatsIP is een product van Agentschap Ondernemen en het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom dat gratis online ter beschikking gesteld wordt voor het hoger onderwijs in Vlaanderen. Met ThatsIP willen ze docenten een handig instrument aanbieden om IE te introduceren bij hun studenten.

Benieuwd wat ThatsIP te bieden heeft? Bekijk dan zeker eens dit filmpje of ga zelf aan de slag op www.thatsip.be!