Word één dag Ondernemer voor de Klas

Word één dag Ondernemer voor de Klas

Voelt u zich als ondernemer, bedrijfsleider of manager geroepen om uw ondernemers-of carrièreverhaal te delen met onze jonge generatie? Word tussen 11 januari en 26 februari 2016 voor één dag Ondernemer voor de Klas en inspireer onze jongeren tijdens een twee uur durende gastles met uw expertise, passie en energie!

Met een belangrijke studie- of beroepskeuze in het vooruitzicht zitten heel wat jongeren met belangrijke vragen waarop u als ondernemer of bedrijfsleider een antwoord kan bieden.

Meer dan 350 ondernemers en bedrijfsleiders namen in 2015 deel aan Vlajo Ondernemers voor de Klas, hét grootste onderwijsproject tussen scholen en bedrijven in Vlaanderen.

Bedoeling is de jongeren een beter beeld te geven van wat ondernemen en werken in een onderneming vandaag betekent en hen zo te helpen bij hun nakende studie- of beroepskeuze.

Laatstejaarsstudenten uit secundair en hoger onderwijs willen weten wat bedrijven van hen verwachten en welke vaardigheden nodig zijn om succesvol mee te draaien in het bedrijfsleven.

Inschrijven kan nog tot en met donderdag 1 oktober 2015.

SCHRIJF HIER IN voor deelname aan Vlajo Ondernemers voor de Klas 2016

Klik hier voor MEER INFO over Vlajo Ondernemers voor de Klas