Internationaal met je mini-onderneming?

Internationaal met je mini-onderneming?

The sky is the limit! Voor heel wat mini-ondernemingen een passend motto. Maar sommigen onder hen nemen het wel heel letterlijk en kijken verder dan de provincie- of landsgrenzen. Interesse in een Europees avontuur met je mini-onderneming? Trek in 2016 samen met je team naar Moskou, Tallinn, Brussel of Riga waar de JA European Trade Fairs plaatsvinden.

JA Europe, de Europese koepelorganisatie van Vlajo, geeft op die manier de kans aan jonge student-ondernemers om nieuwe horizonten te verkennen en om, letterlijk en figuurlijk, grenzen te verleggen.

Een uitdaging om u tegen te zeggen, want als jonge ondernemers ondervinden jullie aan den lijve wat het is om, ver weg van jullie comfort zone, zelfredzaam te zijn, initiatief te nemen, te organiseren, te verkopen ...

Ongetwijfeld een grote meerwaarde om inspiratie op te doen bij  andere Europese collega-mini-ondernemers. En jullie Engels krijgt bovendien ook nog eens een grondige opfrissing. Mooi meegenomen, toch?

Interesse?

Schrijf jullie snel in, zo genieten jullie van het early bird inschrijvingstarief! Alle info (programma, inschrijvingstarief, ...) is terug te vinden in bovenstaande uitnodigingen.

Lees hier de avonturen van de mini-ondernemingen die vorig jaar deelnamen aan de International Trade Fair in Wenen.