Haal een ondernemer of bedrijfsleider naar je klas of aula

Haal een ondernemer of bedrijfsleider naar je klas of aula

Dompel je leerlingen en studenten onder in de bedrijfswereld via Ondernemers voor de Klas, hét grootste onderwijsproject tussen scholen en bedrijven in Vlaanderen. Tussen 9 januari en 3 maart 2017 geven ondernemers, bedrijfsleiders en managers inspirerende gastlessen over ondernemerschap, het bedrijfsleven en studie-of beroepskeuze.

Vlajo biedt een gevarieerd sprekersaanbod voor alle studierichtingen uit het 6e en 7e jaar secundair onderwijs en opleidingen uit het hoger onderwijs. Ook voor wetenschappen is er een mooi aanbod! Bedoeling is onze jongeren een beter beeld te geven van wat ondernemen en werken in een onderneming vandaag betekent en hen zo te helpen bij hun nakende studie- of beroepskeuze.

Editie 2017 van Ondernemers voor de Klas gaat van start met een ondernemer van formaat. Hans Bourlon, CEO van entertainmentbedrijf Studio 100, zal op maandag 9 januari Ondernemers voor de Klas op gang trekken.  In 1996 richtte Hans Bourlon samen met Gert Verhulst en Danny Verbiest het succesverhaal Studio 100 op. Hij is er nog steeds een van de drijvende krachten en schrijft er onder andere mee aan liedjes, musicals en filmscenario’s. Verder ontpopte hij zich ook tot topondernemer en bouwde met Studio 100 een imperium van tientallen pretparken op.

 

 

Meer info