Zet je creatiefste beentje voor en win een mooie prijs!

Zet je creatiefste beentje voor en win een mooie prijs!

Ben jij een creatieveling die vaak oooh’s en aaah’s scoort met leuke, out-of-the-box ideeën? En hou je daarnaast wel van een uitdaging, eentje waarbij je ook nog eens kans maakt op een mooie prijs? Spits dan je meest creatieve oren, want jij bent de persoon die we zoeken!

De context

Vlajo is volop bezig met de ontwikkeling van een digitale tool om competenties van leerlingen op een groeigerichte manier te evalueren. Via deze tool willen wij jongeren stimuleren om te groeien in ondernemende competenties zoals:

  • samenwerken

  • creatief denken

  • motivatie en doorzetting

  • zelfbewustzijn 

  • communicatie

  • initiatief nemen

  • plannen en organiseren...

Wat zoeken we juist?

Deze tool heeft natuurlijk een leuke, catchy naam nodig en daarbij kunnen we jouw hulp gebruiken: waar denk jij aan bij woorden zoals groei, stimuleren, competenties, ontwikkeling,…?

Zet die inventieve hersenkronkels dus maar in gang en kruip in je pen, alleen of samen met je klasgenoten. Je meest ingenieuze, verfrissende, verrassende, originele idee stuur je ten laatste vrijdag 15 december 2017 door via deze link. We ontvangen ze met open armen! De winnaars worden nog voor de kerstvakantie bekend gemaakt.

De beloning voor die creatieve hersenspinsels?

De drie beste ideëen slepen een mooie prijs in de wacht:

1ste prijs: Kinepolis “10 to see” filmdoosje
2e prijs: Kinepolis filmdoosje 4.2
3de prijs: Kinepolis filmdoosje 2.1