Supermarktmanagers Albert Heijn worden klaargestoomd voor Vlajo’s talentenstage

Supermarktmanagers Albert Heijn worden klaargestoomd voor Vlajo’s talentenstage

Op verschillende locaties in Vlaanderen vonden workshops plaats om de winkelmanagers van Albert Heijn  voor te bereiden op de Vlajo’s Talentenstages. Op donderdag 7 juni zullen meer dan 750 leerlingen de supermarkten gedurende de hele voormiddag overnemen. Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Vlajo talentenstages voor leerlingen van de derde graad basisonderwijs en eerste graad secundair onderwijs. Kinderen lopen een halve dag stage in een bedrijf. 

Na een reeks voorbereidende lessen, hebben ze op basis van hun interesses en hun talenten gesolliciteerd voor een bepaalde functie in een bedrijf. Dit schooljaar heeft Vlajo de mogelijkheid om stages te organiseren bij diverse bedrijven en organisaties: Albert Heijn, Delhaize, meubelverhuurbedrijf Van Os - Sonnevelt, woonzorgcentra Vulpia en Zonnesteen, provinciehuis Vlaams-Brabant en funshopping winkel Unikamp. Ze worden bijgestaan door het vaste personeel van al deze bedrijven. Op 25 mei, 29 mei en 7 juni is het zover!