Win €500 partybudget voor je klas of team!

Win €500 partybudget voor je klas of team!

2019 is een feestjaar voor Vlajo. Wereldwijd bestaan de miniondernemingen 100 jaar. Dit onderwijsproject werd in 1919 gestart in de Verenigde Staten door JA Junior Achievement, 100 jaar later zijn de studentenondernemingen levendiger dan ooit. 10 miljoen leerlingen die jaarlijks over de hele wereld worden geïnspireerd en uitgedaagd om te bouwen aan een ondernemende toekomst.

100 jaar miniondernemingen, dat moet gevierd worden! Vlajo zet dit in de kijker met de Vlajo TOP 100! Zijn jullie zot zijn van muziek en bouw je binnenkort graag een feestje met je klas of team om jullie ondernemende schooljaar af te sluiten? Neem dan een super, wijze video op met jullie TOP 3 van coolste muziekliedjes!

Bekijk de oproep van Peter van de Veire

Lees hieronder aandachtig het wedstrijdreglement, go for it! 

Wedstrijdreglement

1 Wie kan deelnemen?

  • Klassen die schooljaar 2018-2019 deelnemen aan één van de Vlajo-projecten.
  • Teams die schooljaar 2018-2019 samen een Jieha, Mini-onderneming, Studentenbedrijf, Small Business Project of team Start Academy vormen.

2 Wat wordt ingediend?

Een ludieke videoboodschap waarin de TOP 3 van de klas/ het team wordt bekendgemaakt op een originele, creatieve manier. Ergens in de video wens je Vlajo een Happy Birthday met 100 jaar Mini-ondernemingen.

! Tip: hou rekening met Sabam want je video komt online te staan en kan anders geblokkeerd worden. Je hoeft je 3 liedjes niet af te spelen, verwerk ze creatief!

Het beginbeeld bevat

Hoe insturen?

Je zendt jullie filmpje in via WeTransfer (kies free version) naar top100@vlajo.org, met vermelding van jullie klas/team, school + gemeente, naam contactpersoon + gsm-nummer.

3 Verspreiding

Groepen die een video inzenden, gaan ermee akkoord dat Vlajo deze video op het Vlajo-Youtubekanaal en de Vlajo-Facebookpagina verspreidt.

#vlajovibe #vlajotop100

4 Te winnen?

Vanaf het moment dat je video gepubliceerd is op de Vlajo-Facebookpagina, kan je beginnen stemmen te verzamelen.

De video op de Vlajo-Facebookpagina met de meeste likes op deadline (25 april 2019 om 22u)  wint een partybudget van €500!

Let op:

  • Het winnende team of een delegatie ervan is aanwezig op de Vlajo Awards 2019 te Walibi op 27 april om zijn prijs in ontvangst te nemen. (anders wint een aanwezige opvolger)
    --> Info over inschrijven voor de VlajoAwards te Walibi.

     
  • Enkel rechtmatige stemmen op Facebook tellen mee, wie stemmen aankoopt wordt gediskwalificeerd uit deze wedstrijd.

Good to know

Ook individueel kan je je kans wagen om €100 te winnen! Laat ons jouw top 3 weten op:

top100.vlajo.org