Leuk! Gratis i-depot in juni

Leuk! Gratis i-depot in juni

"Het is nu belangrijker dan ooit om nieuwe ideeën te genereren." schrijft Boipt. "Daarom roept Boipt juni 2020 uit tot ‘Maand van de nieuwe ideeën’. En dat betekent dat iedereen in juni zijn nieuwe idee, concept of format gratis online kan vastleggen in een i-DEPOT. Niet één idee en niet één keer, maar zo veel en zo vaak als je wil."

"De wereld ziet er vandaag heel anders uit dan een paar maanden geleden. Veel ondernemers zijn daarom bezig met innovatieve oplossingen voor uitdagingen waar zij tegenaan lopen. " Veel Vlajo-teams bedachten reeds innovatieve producten, diensten, ideeën. Wil je er meer mee doen na dit schooljaar? Dan kan een i-Depot jou helpen!

i-DEPOT

boipt licht toe: "Het indienen van een i-DEPOT gaat eenvoudig en snel. Binnen een paar minuten heb je een officieel i-DEPOT bewijs in handen: een wettelijk bewijs met een datumstempel. Zo kan je aantonen dat je dit idee op een bepaalde datum had. En dus kan je veilig verder met de ontwikkeling van jouw idee."

Heeft jouw team een goed idee ontwikkeld en wil je het graag deponeren? Doe het dan nu meteen: www.boip.int/nl/idepot