Deloitte ondersteunt ondernemerschap bij Vlaamse jongeren

Deloitte ondersteunt ondernemerschap bij Vlaamse jongeren

Vlajo bouwt graag bruggen. Bruggen met het bedrijfsleven. Waardevolle en betrokken partnerships, waarbij we als organisatie mogen rekenen op heel wat steun en expertise van professionals, die dagelijks met beide voeten in de praktijk staan. Deloitte investeert al vele jaren in ondernemend onderwijs via het partnership met Vlajo. We laten Edwin Vercruysse, partner bij Deloitte én vrijwilliger bij Vlajo aan het woord.

“Deloitte is fier om partner te zijn van een initiatief als Vlajo. Vlajo biedt kansen die zowel voor leerlingen als studenten relevant zijn. Voor Deloitte is ondernemerschap heel belangrijk omdat het aan de basis ligt van elk economisch weefsel. Als marktleider in professional services nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en ondersteunen we graag de vele ondernemerschapsinitiatieven van Vlajo in het onderwijs. Ik heb dit jaar als vrijwilliger in de jury van de finale mini-ondernemingen mogen zetelen en dat was een geweldige ervaring. Het enthousiasme en de gedrevenheid van die jonge ondernemers is iets wat zeker gekoesterd moet worden.”