Gratis webinar: geef je carrière een kickstart!

Gratis webinar: geef je carrière een kickstart!

Ben jij klaar om je carrière van start te laten gaan? Of toch nog niet helemaal? Onze partner Experis - onderdeel van ManpowerGroup - stoomt je klaar met tips vanuit de praktijk. Alle deelnemers krijgen bovendien de mogelijkheid om een gratis coaching te krijgen richting hun eerste job. Mis deze mooie kans niet, schrijf je snel in! 

Je hebt het vast al gemerkt. In Coronatijden heb je heel wat concurrentie bij de zoektocht naar een job. Het is dan belangrijk om een goede indruk na te laten bij rekruteerders. Daarom geven de recruiters van Experis tips vanuit de praktijk om jezelf te presenteren op de arbeidsmarkt.

Na het succes van de vorige webinar hebben Experis & Talent Based Outsourcing de handen weer in elkaar geslagen om een webinar te organiseren waarbij young graduates hun carrière een boost kunnen geven.

De huidige Coronacrisis roept een heleboel vragen op. Zeker als je net afgestudeerd bent, is er een enorme onzekerheid.

  • “Zal ik wel een job vinden en in welke sector?”
  • “Wie kan me helpen in deze zoektocht?”
  • “Welke skills heb ik nodig?”

 ….

Het kwartaalonderzoek van ManpowerGroup geeft antwoord op al deze vragen. Daarnaast is het nu essentieel om uit te blinken tijdens je sollicitatie. Wil je leren hoe? Tijdens deze webinar hoor je het van de experts zelf.

Alle deelnemers krijgen bovendien de mogelijkheid om een gratis coaching te krijgen richting je eerste job. Meer hierover tijdens de webinar!

De sprekers:

  • Johan Vanhuyse (Director)
  • Jalil Mousfst (Business Consultant)
  • Catherine Heylen (Recruitment Consultant)

Toegang tot de webinar is gratis, maar inschrijven is verplicht!

Wanneer: Donderdag 10 september 2020 om 20:00

Duur: 50min en Q&A

Voor: Young graduates

Inschrijven doe je hier!