Gezocht: enthousiaste testleercoaches derde jaar secundair

Gezocht: enthousiaste testleercoaches derde jaar secundair

Vlajo werkt momenteel aan een nieuw laagdrempelig project om ondernemingszin in het derde jaar secundair onderwijs te stimuleren, als voortzetting van het project Talent4Change in de eerste graad. Tijdens het project zullen ondernemende, maar ook samenwerkings- en communicatievaardigheden aangesproken worden.

Om de kwaliteit van dergelijke nieuwe projecten te garanderen, werkt onze organisatie graag samen met mensen uit de praktijk. We zoeken daarom leerkrachten die gedurende de periode tussen januari en maart 2021 enkele lestijden willen uittrekken om ons materiaal in de les uit te testen.

Ben je bereid om mee te werken aan de optimalisatie van ons lesmateriaal? Neem dan contact op met Ben Peeters: ben.peeters@vlajo.org