Shop bij de jongeren in heel Vlaanderen

Shop bij de jongeren in heel Vlaanderen

Corona of niet, onze jongeren zijn heel actief en ondernemend! Net daarom hebben wij vanuit Vlajo de 'Vlajo Market' ontworpen, de place-to-be voor alle Vlajo-teams. In de Market krijg je een overzicht van de teams uit de verschillende provincies, met hun heel diverse aanbod. Je kan zoeken op regio, op categorie maar ook op eigen trefwoorden. En je hoeft niet aan te kopen, je kan gerust gewoon wat rondkijken en genieten van de teksten en de filmpjes of doorklikken naar de sociale media van de teams. Maar natuurlijk: wil je een team steunen, bestel dan bij hen de producten van jouw keuze.

Team-overzicht

Elk Vlajo-project uit secundair en hoger onderwijs krijgt de kans om hun Market te activeren. Daarvoor werken ze eerst aan een mooie presentatie, zo volledig mogelijk zodat de potentiële klant een leuke ervaring kan beleven.

Niet elk team heeft steeds producten in het aanbod. Dat kan doordat ze een dienst aanbieden of wanneer ze snel uitverkocht raken na productiemomenten. Want ja, wie zelf iets origineels en unieks produceert beschikt meestal over een beperkt aanbod. Aarzel niet om zo'n team een bericht te sturen waarin je jouw interesse kenbaar maakt.

Bestellen bij een team

Van elk product kan je de productfoto aanklikken. Dan krijg je meteen meer informatie erbij.  Heb je interesse in de producten? Via het bestelformulier maak je jouw keuze. Stuur volledig ingevuld door, het team zal jou verder contacteren en je bestelling opvolgen.

Bedankt alvast voor jouw steun!

     www.vlajo.org/vlajomarket