Klaar voor het nieuwe schooljaar!?

Klaar voor het nieuwe schooljaar!?

De zomer is weer snel voorbij gevlogen, de batterijen zijn opgeladen en de mondmaskers deels verdwenen. Leerlingen en leerkrachten staan vol goede moed klaar voor een nieuw schooljaar. Veel succes!

Bij Vlajo zitten we ook weer boordevol goesting om er een dynamische en ondernemend jaar van te maken! Onze coördinatoren hebben deze zomer niet stilgezeten. Onze vaste programma’s zijn hier en daar gefinetuned of hebben een nieuwe kleedje gekregen, én, we hebben ook een aantal nieuwigheden in petto:

  • We breiden het project ‘Ondernemers voor de klas’ – kortweg OvK - uit naar de eerste en de tweede graad secundair.
  • Een spiksplinternieuw online lespakket rond Circulair Leren Ondernemen (CiLO), ontwikkeld door onderzoeksgroep Milieueconomie van de UHasselt, kan je terugvinden in het kenniscentrum (Jieha, Mini-onderneming, Studentenbedrijf).
  • Het openen van een bankrekening wordt weer iets simpeler.
  • We bouwen voortdurend aan ‘Vlajo Market’ – binnenkort kan je meer producten online plaatsen én komt er de mogelijkheid om via Payconiq te betalen.
  • De Google Digitale Ateliers – én heel wat andere interessante en leerrijke webinars – staan weer op ons programma!

En dat is niet alles.. we werkten ook verder aan de online evaluatietool CompassMe en het ondernemersspel Vlajo Challenge, en we verwelkomen ook nieuwe collega’s. Hou deze pagina en onze sociale media in de gaten, want ook dit jaar blijven we jou informeren, inspireren en besmetten met de #vlajovibe!

En voor wie het nodig heeft, dit middeltje kan je misschien helpen in het nieuwe schooljaar?

              

Succes!