Vormingstraject ‘leer-kracht in een ondernemende klaspraktijk'

Vormingstraject ‘leer-kracht in een ondernemende klaspraktijk'

In januari 2022 start Vlajo met het vormingstraject ‘leer-kracht in een ondernemende klaspraktijk’. We nemen de leerkrachten van verschillende vakken en uit alle graden van het secundair mee in het verhaal van ondernemend onderwijs en begeleiden hen om deze context ook zelf te creëren en te beleven. Dit enerzijds op individueel niveau binnen hun eigen klaspraktijk, maar ook over de vakken heen, binnen het team.

Leerpad

Het leerpad combineert webinars, fysieke workshops, reflectieopdrachten en/of kleine voorbereidende taken. Het traject loopt van januari tot oktober 2022 en is, dankzij de steun van de Vlaamse overheid, gratis. Inschrijven is noodzakelijk, het aantal plaatsen is beperkt.

Meer informatie