Vlajo Alumni als energizer op verkoopmomenten van mini’s

Vlajo Alumni als energizer op verkoopmomenten van mini’s

Onze alumni-organisatie, die deelnemers van alle Vlajo-trajecten met elkaar verbindt, maakte het hun missie om het energieniveau van de teams Mini-ondernemingen op peil te houden tijdens de Vlajo Verkoopdagen. Hun beste verkooptechnieken boven halen is één ding, maar dat een hele dag gemotiveerd blijven doen, kan een uitdaging zijn. Met bakken energie en perspectief, en een doos vol inspirerende quotes, trokken Jolien en Bryan van Vlajo Alumni naar de teams om (terug) een lach op hun gezicht te doen verschijnen.

Vlajo Alumni geeft niet enkel terug aan de nieuwe lichting jonge ondernemers, maar organiseert ook zelf events, en is internationaal actief bij moederorganisatie JA Alumni Europe waar ondernemerschap centraal staat. Geïnteresseerde deelnemers zijn welkom in de nieuwe Vlajo Alumni Discord server.

Tot zover zette Vlajo Alumni voet aan wal in de stations van Brussel-Zuid en Antwerpen-Centraal, Waasland Shopping Center, Gent Zuid en Shopping Promenade. Bovendien werd in Oost-Vlaanderen reeds tweemaal ‘dé Alumni Award’ uitgereikt aan het team/individu van wie hun energie aanstekelijk werkt, en het ganse team meetrekt richting succes. De winnaars van die Award worden getrakteerd op een pakket vol lekkers.

Ook zin om jonge ondernemers wind in de rug te geven? Neem even contact op met Vlajo Alumni en word lid van dit ‘network of opportunities’.