Word webwijzer met Ella de cyberheldin

Word webwijzer met Ella de cyberheldin

Het project 'Ella, de cyberheldin' is ontwikkeld om kinderen van 9 tot 12 jaar bewust te maken van de gevaren op het internet. Met een avontuurlijk stripboek, een lesplan voor leerkrachten en een educatief spel dat kan gebruikt worden binnen de gezinscontext kunnen jongeren hun kennis en vaardigheden over cyberveiligheid versterken. Het materiaal is ontwikkeld door een team van ervaren coaches met een pedagogische achtergrond en wordt gratis ter beschikking gesteld. Vrijwilligers – zogenaamde ‘Ella Ambassadeurs’ – kunnen de sessie gratis in de school komen geven, al lenen de downloadbare materialen zich perfect om er zelf mee aan de slag te gaan.

Welke materialen?

  • een stripboek (downloadbaar of op papier)
  • video's
  • handleiding en toelichting voor begeleiders

Hoe gratis verkrijgen?

Je kan alle info en materialen terugvinden op de Deloitte-website.