Get inspired! Vijf verfrissende accounts om te volgen

Get inspired! Vijf verfrissende accounts om te volgen

Open een willekeurige social media app en ze vallen op je als regendruppels. Influencers, inspirators, vloggers … er zijn er zo veel, té veel. Wie haalt de zon op, please? Wij! Ontdek hier welke ondernemende profielen je ‘feed’ waard zijn en vul je ideeëntank met oh’s en ah’s.

 

 

 

1 Business Dad

“Als je van je klanten ambassadeurs wil maken: underpromise and overdeliver.” Quotes als deze vind je op het profiel van ‘Business Dad’ Vincent Vandeputte. Hij is thuis in thema’s als sales, mindset, leiderschap en ondernemen, en brengt het met een luchtig laagje humor en een stevige streep energie.    

2 Strever

Een onderwerp als prijszetting ‘boring as beans’? Niet op het account van Strever! Hij geeft je tips en een trap onder je***. Want over prijs nadenken en er een bewuste strategie aan koppelen draagt bij tot succesvol ondernemerschap.           

3 Worklife

Dit nieuwe medium voor ondernemers is een initiatief van Partena Professional. Je vindt er inspiratie, trends, actualiteit … Worklife speelt met andere woorden in op alles wat een ondernemer bezighoudt. En dat is heel wat. Volgen als je wil bijblijven, zeggen wij! 

4 Sustainabrittly

Ontmoet Britt, digitale maker en duurzaamheidsstrijder. Ze deelt circulaire verhalen, creëert een platform voor impactondernemers en reflecteert over een betere toekomst. Deze veelzijdige vrouw  heeft wat te vertellen. Ze heeft niet voor niets een maandelijkse column in Trends Magazine. 

5 Marie Forleo

Oprah noemde haar ooit een ware leider voor de volgende generatie. Marie Forleo is business coach. Ze schrijft adviesboeken, heeft een online business school, host een Tv-show, een YouTube-serie én een podcast. Wow – doe dat maar eens na! Of je kan haar ook gewoon volgen.  

En euh, last but not least … je volgt óns toch al?! Wij zijn slechts ‘one click away’.