Vlajo draagt bij aan de EntreComp Community

Vlajo draagt bij aan de EntreComp Community

Vlajo is van bij de start een actief lid van de EntreComp Community. Onze organisatie wordt internationaal erkend voor de integratie van het EntreComp framework in de verschillende projecten, opleidingen van leerkrachten en evaluatiesystemen.

Begin juni kwamen onder impuls van de EntreComp Community een 50-tal experts uit heel Europa in Brussel samen om na te gaan hoe we het EntreComp model nog beter en breder kunnen verspreiden over diverse geledingen van de maatschappij (onderwijs, jeugdwerking, arbeidsmarkt en bedrijfscultuur).

Omwille van onze expertise en knowhow met betrekking tot EntreComp in het onderwijsveld, werden we gevraagd om met onze best practice de ‘EntreComp Synergies Study Visit’ als moderator te ondersteunen. Dit namen we met veel fierheid en plezier op.

De aansluiting bij en de erkenning van onze rol binnen de EntreComp Community sterkt ons in de overtuiging dat ondernemende competenties cruciaal zijn in het vaardig maken van jongeren, die deel uitmaken van een steeds complexere maatschappij met veel uitdagingen.

Meer weten?