Een nieuwe partner voor Vlajo: Embuild!

Een nieuwe partner voor Vlajo: Embuild!
Embuild Vlaanderen is de stem en partner van meer dan 10.000 bouwbedrijven. Ze ondersteunen deze bedrijven, klein en groot, door het verdedigen van hun belangen en het promoten van innovatief vakmanschap. Daarnaast willen ze de sector een positiever imago geven, want de bouw zorgt voor gezellige huizen, aangename scholen, goede wegen en zo veel meer. Ze hopen jongeren te tonen hoe werken in de bouw écht is, weg van alle clichés, en wat voor positieve impact je kan hebben in deze jobs. Daarom sturen ze voortaan Toekomstbouwers van Embuild voortaan naar de scholen die hun enthousiasme delen met de jeugd!

Waarom we samenwerken

“STEM-beroepen bieden enorm veel kansen én voordelen, onder andere in de bouwsector. Werken in de bouw staat garant voor werkzekerheid. De sector zet bovendien volop in op innovatie, verduurzaming en technologische vernieuwing om zo een positieve impact te hebben op het klimaat. Embuild Vlaanderen werkt samen met VLAJO om leerkrachten en leerlingen mee te nemen in deze boeiende wereld, in de klas, in het bedrijf of zelfs op de werf!”, aldus Karl Neyrinck, voorzitter van Embuild Vlaanderen.

     

Meer over...