Vlajo valt (opnieuw) in de prijzen

Vlajo valt (opnieuw) in de prijzen

Op 28/11 werden de jaarlijkse 'Model Organistation Awards' uitgereikt door JA Europe en Vlajo viel alweer in de prijzen. Een mooie kroon op het werk dat we geleverd hebben in het afgelopen jaar, want deze award wordt enkel uitgereikt aan organisaties die voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van JA Europe en die een belangrijke bijdrage leveren aan de versterking van het Europese netwerk.

Wist je trouwens dat we deze award al elk jaar ontvangen sinds 2008 en dus al jaren voldoen aan deze hoge kwaliteitseisen?

Ook voor 2024 zetten we ons beste beentje voor zodat we hem ook dan weer in de wacht kunnen slepen.

Wat is JA Europe?

Junior Achievement Europe - kortweg JA Europe - is het dynamische Europese netwerk dat studenten en leerkrachten de kans geeft om deel te nemen aan internationale handelsbeurzen, wedstrijden, ervaringsuitwisselingen en vele andere activiteiten. JA Europe bereikt jaarlijks 4,2 miljoen studenten in 40 landen met Vlajo als Vlaamse vertegenwoordiging.