DEGO wint de 'Pimp je mini-posterwedstrijd'!

DEGO wint de 'Pimp je mini-posterwedstrijd'!

Dit schooljaar gingen de Vlajo Mini-ondernemingen voor het eerst van start met een gloednieuwe Start-up Kit: het handboek maakte plaats voor een handige en overzichtelijke map met geactualiseerde infofiches. Inhoudelijk veranderde er niet zoveel, maar een nieuwe en duidelijke structuur vormde wel de rode draad. Daarnaast kreeg elk team ook een mini-poster om de evolutie van hun project te visualiseren.

En of de miniondernemingen daar creatief gebruik van gemaakt hebben. Zo creatief zelfs dat we er een wedstrijd aan koppelden: Pimp je mini-poster! 

De inzendingen bliezen ons van onze sokken, maar eentje stak er echt bovenuit: die van DEGO (GO! Atheneum, Geel). Zij winnen hiermee 125 euro. PROFICIAT! 

Ze maakten er zelfs een heel leuk filmpje over.

De miniondernemers van DEGO: "Met veel enthousiasme en creativiteit hebben we onze poster onder handen genomen. Trots zijn we dan ook op het resultaat, een fijn souvenir aan een fantastisch jaar ondernemen. Als extraatje hebben we een kort filmpje gemaakt, zodat de details van onze poster zeker niet verloren gaan. En zodat we zelf ook af en toe deze ervaring nog eens kunnen herbeleven." :)