BNP Paribas Fortis lanceert nieuwe aanpak voor miniondernemers

BNP Paribas Fortis lanceert nieuwe aanpak voor miniondernemers

BNP Paribas Fortis vernieuwt de begeleiding die het miniondernemers biedt. Eind augustus stelde BNP Paribas Fortis haar nieuwe aanpak voor miniondernemers aan Vlajo voor. Onze miniondernemers kunnen voortaan in hun eigen regio beroep doen op een ‘specialist jongeren’ of een starterscoach van De Ondernemersbank om de opstart van hun minionderneming met zo weinig mogelijk kleerscheuren door te helpen komen. De jongerenspecialist is niet alleen een klankbord voor onze jonge ondernemers, maar ook een vertrouwenspersoon.
 
Al sinds onze oprichting in 1977 is BNP Paribas Fortis structureel sponsor van Vlajo. Jaar na jaar kunnen onze miniondernemers een beroep doen op hun "adviseurs" die hun praktische kennis en ervaring delen met onze ondernemende jongeren. Ze leveren logistieke steun voor activiteiten en wedstrijden, schrijven adviescheques uit, openen zichtrekeningen voor miniondernemingen,... . 
 
“We moeten de ondernemersmentaliteit van jongs af aan bij onze jongeren bijbrengen. Vlajo is hét kanaal bij uitstek om dit te doen.”, zegt Peter Vandekerckhove, CEO Retail en Private Banking bij BNP Paribas Fortis