Internationaal met je minionderneming?

Internationaal met je minionderneming?

The sky is the limit! Voor heel wat miniondernemingen een passend motto. Maar sommigen onder hen nemen het wel heel letterlijk en kijken verder dan de provincie- of landsgrenzen. Interesse in een Europees avontuur met je minionderneming? Trek in 2017 samen met jouw ondernemersteam naar Estland, Oostenrijk, Litouwen, Letland  of Zwitserland waar de Europese JA Marketplaces plaatsvinden.

JA Europe, de Europese koepelorganisatie van Vlajo, geeft op die manier de kans aan jonge ondernemers om nieuwe horizonten te verkennen en om, letterlijk en figuurlijk, grenzen te verleggen.

Een uitdaging om u tegen te zeggen, want als jonge ondernemers ondervinden jullie aan den lijve wat het is om, ver weg van jullie comfort zone, zelfredzaam te zijn, initiatief te nemen, te organiseren, te verkopen ...

Ongetwijfeld een grote meerwaarde om inspiratie op te doen bij andere Europese collega-mini-ondernemers. En jullie Engels krijgt bovendien ook nog eens een grondige opfrissing. Mooi meegenomen, toch?

Bekijk hier het volledige overzicht met exacte data

Info & inschrijvingen: karine.soete@vlajo.org