Start Academy: nieuwe editie en nieuw concept

Start Academy: nieuwe editie en nieuw concept

Denken jouw studenten er ook steeds meer aan om hun eigen ding te doen, en zo hun dromen waar te maken? Sommigen hebben misschien zelfs al een idee? Voor hen trappen we een nieuwe editie  van Start Academy  op gang! Naar jaarlijkse gewoonte biedt Start Academy een mooie combinatie van een idee euml;nwedstrijd  en een academie. nbsp;Meer van hetzelfde dus? Neen, we gaan voor een nieuw concept  en een nieuw traject.

We willen vooral dat studenten met hun idee aan de slag gaan. Dromen worden realiteit door te doén, en dat op de juiste manier. Niet door lange teksten of plannen te schrijven. We willen dat ze de markt induiken met hun idee, het bespreken en dan weer aanpassen, en dat ze stap voor stap bouwen aan hun product of dienst. Start Academy geeft ze daarbij alle kansen tot slagen!

In een traject van februari tot april 2018  worden studenten op weg geholpen met hun idee. Ze krijgen de nodige inzichten tijdens workshops, en gaan daarmee aan de slag, onder begeleiding van een persoonlijke coach. En, wie weet kunnen jouw studenten de jury het meest overtuigen met hun eindpresentatie en verdienen ze de hoofdprijs  van € 2 500! Mooie case om mee uit te pakken, toch?

Registreren voor deelname  kan tot 15 februari 2018. Deelname is gratis, en meer dan waardevol! Misschien kan de deelname van studenten zelfs ingepast of gehonoreerd worden binnen opleidingsonderdelen met vrije ruimte om te werken vanuit eigen talenten en interesses?

Vlajo hoopt op je als docent te kunnen rekenen om deze wedstrijd kenbaar  te maken  in je instelling en je netwerk.

Wil je meer info? Aarzel niet om me te contacteren. Neem alvast een kijkje op www start-academy.be.