Vlajo en Nationale Loterij: a perfect match

Vlajo en Nationale Loterij: a perfect match

Vlajo bouwt graag bruggen. Bruggen met het bedrijfsleven. Waardevolle partnerships, waarbij we als organisatie mogen rekenen op heel wat steun en expertise van professionals, die dagelijks met beide voeten in de praktijk staan. Het partnership met de Nationale Loterij is er zo eentje. Dankzij haar spelers die op een verantwoorde wijze en voor kleine bedragen spelen, kan de Nationale Loterij een substantieel deel van haar inkomsten uitkeren aan de maatschappij onder de vorm van subsidiesteun aan maatschappelijk relevante projecten en organisaties met sportief, sociaal en/of cultureel karakter. Wie meespeelt, wint altijd. Hun spelers geven mensen kansen en maken dromen waar. 

Chris Luypaert, Subsidie Manager bij de Nationale Loterij, licht het partnership toe: “Door de jeugd enthousiast te maken voor het ondernemerschap zorgt Vlajo ook voor kansen. Dat is wat ons verbindt en waarvoor wij staan: de toekomst van jonge mensen voorbereiden en hen maximale kansen bieden op succes en geluk. Want iedereen telt mee!”