SINC organiseert 'Future Entrepreneurship'

SINC organiseert 'Future Entrepreneurship'

De Antwerpse studentenorganisatie SINC organiseert op woensdag 21 februari de tweede editie van Future Entrepreneurship, een evenement rond de toekomst van ondernemen. Vier topsprekers brengen hun verhaal met thema’s als duurzaamheid, mobiliteit en artificiële intelligentie, steeds in een futuristische context. Een niet te missen evenement voor elke student óf professional die bezig is met ondernemen of technologie. Aansluitend kunnen gasten een stap in de toekomst zetten op de technologiebeurs, waar iedereen kan experimenteren met zaken als Virtual Reality en 3D. De eerste editie, die afgelopen jaar plaatsvond, was een enorm succes. Met namen als Tesla, Uber en meer dan 600 aanwezigen werd dit het grootste professionele studentenevenement ooit in Antwerpen. Inschrijven is gratis maar verplicht.

Tickets voor editie 2018 zijn beschikbaar op FE18.be