Inschrijvingen voor Vlajo Awards in Walibi zijn gestart

Inschrijvingen voor Vlajo Awards in Walibi zijn gestart

Zaterdag 28 april wordt een dag om naar uit te kijken. Vlajo organiseert dan de Vlajo Awards, een grote en feestelijke slotshow in pretpark Walibi. 2.500 leerlingen en studenten komen er samen om hun ondernemend school- en academie-jaar af te sluiten. Bekijk de leuke aftermovie van onze Vlajo Awards 2017. Een onvergetelijke beleving. Zonder twijfel.

Tijdens deze slotshow richten we de spots op de beste studentenondernemingen van 2018. Voor het kleuter- en basis-onderwijs: Meest Ondernemende Klas. Voor het secundair onderwijs: Dé Mini-onderneming van het Jaar. Voor het hoger onderwijs: Dé SBP van het Jaar en de winnaar van ideeën-wedstrijd Start Academy.  Verwacht je aan een heus spektakel. Presentator van dienst is Peter Van de Veire. Fun verzekerd!

Begeleid je als enthousiaste leerkracht/docent je leerlingen/stu-denten bij één van onze Vlajo-programma’s? Of ben je een trouwe partner van Vlajo? Begin maart 2018 ontvang je via de post een persoonlijke uitnodiging. Al onze deelnemende jongeren ontvingen afgelopen maandag via mail reeds de inschrijvingslink. Inschrijven kan tot 31 maart.