Kick Off voor Stem Ondernemers voor de Klas

Kick Off voor Stem Ondernemers voor de Klas

Tijdens de STEM-dagen (15, 16 en 17 oktober) in Technopolis reiken ze leerkrachten nieuwe ideeën en werkvormen aan om hun lessen STEMmiger te maken. Voor zowel leerkrachten, standhouders, sprekers en aanbieders van workshops zijn de STEM-dagen in Technopolis de plaats bij uitstek om ideeën uit te wisselen. Vlajo was uiteraard van de partij want 'STEM Ondernemers voor de Klas' past helemaal in dit concept.

Collega's Wendy en Melissa waren van de partij en merkten dat de STEM-leerkrachten uit 4-5-6 het fijn vinden dat naast de 'Ondernemers voor de Klas' die ze kennen via hun economische collega's er nu een STEM-editie van dit project is met klemtoon op passie voor wetenschappen en techniek.

Een mooie kick Off voor Stem Ondernemers voor de Klas, want de leerkrachten hadden veelal reeds ervaren dat het vinden van gepassioneerde STEM-sprekers geen evidentie is. Wendy en Melissa voelden dat de leerkrachten heel enthousiast zijn over het nieuwe aanbod, wat natuurlijk heel erg fijn is!

Francoise Chombar, CEO van Melexis en boegbeeld van onze Stem Ondernemers voor de Klas, kwam langs en ontmoette haar kartonnen evenbeeld.

                               

Stem Ondernemers voor de Klas, brug tussen STEM-onderwijs en STEM-bedrijven

  • 25 maart tot 17 mei 2019

Meer weten en deelnemen als STEM-ondernemer of STEM-leerkracht?