Inschrijvingen STEM Ondernemers voor de Klas geopend

Inschrijvingen STEM Ondernemers voor de Klas geopend

Ons nieuwste onderwijsproject STEM Ondernemers voor de Klas is helemaal klaar om inschrijvingen van leerkrachten te ontvangen. Vanaf zaterdag 15 december staat een volle database met STEM-sprekers klaar om gekozen te worden. Wil jij een STEM-gastspreker voor je klas? Schrijf je klas dan nu in!

Wie kan er je leerlingen beter helpen om hen warm maken voor een loopbaan in techniek, technologie en wetenschappen dan zij die er beroepsmatig elke dag gepassioneerd mee bezig zijn? Gepassioneerde gastsprekers uit de STEM-industrie komen in april en mei 2019 gratis naar jouw klas om je wetenschapsleerlingen te introduceren en te motiveren om op jonge leeftijd een STEM-carrière na te streven.

Veel STEM-leerlingen (4de, 5de, 6de, 7de secundair) staan op het punt om belangrijke keuzes te maken. Keuzes die gepaard gaan met veel vragen. STEM-beroepen zijn de beroepen van de toekomst, maar is een STEM-carrière iets voor jouw leerlingen? Onze gastsprekers staan klaar om hen mee te nemen in het verhaal van hun STEM-carrière en STEM-ervaringen.