Nieuw partnership met Johnson & Johnson

Nieuw partnership met Johnson & Johnson

Johnson & Johnson heeft een nieuw partnership ondertekend met Vlajo. Het Amerikaanse bedrijf - wereldwijd actief in de farmaceutische industrie, medische- en consumenten producten – slaat met Vlajo de handen in elkaar voor het nieuwe onderwijsproject STEM Ondernemers voor de Klas.

Het doel is vooral meer meisjes te motiveren voor een STEM-studie en -beroep, want meisjes kiezen in Vlaanderen nog te weinig voor wetenschap en technologie.

Dit schooljaar gaan 120 bedrijfsmensen uit de STEM-industrie en technische sectoren in Vlaanderen voor de klas staan. Rolmodellen met een inspirerend parcours die laatstejaarsleerlingen motiveren om voor een STEM-carrière te kiezen. Hun verhalen zijn de moeite waard en vormen voor jongeren een grote inspiratiebron”, zegt Peter Coenen, directeur bij Vlajo