Eerste Hulp Bij Schoolreizen! Walibi ondersteunt leerkrachten in de organisatie van dé ideale uitstap

Eerste Hulp Bij Schoolreizen! Walibi ondersteunt leerkrachten in de organisatie van dé ideale uitstap

De Vlaamse schoolbanken bulken van jong en beloftevol ondernemerstalent. Het intiatief van Vlaamse Jonge Ondernemingen vzw (Vlajo) om deze innovatieve jeugd in de kijker te zetten tijdens een grote slotshow in Walibi Belgium is niet toevallig. Walibi is het grootste pretpark van België, en heeft als missie reële sensaties en onvergetelijke herinneringen te bieden aan alle leeftijden, groot én klein.

Walibi is bovendien meer dan alleen een pretpark; ook hier krioelt het van ondernemerschap en investeringszin. Door te investeren in een uitgebreider aanbod aan familiale attracties, en deze volledig in te bedden in immersieve zones met telkens een unieke inkleding, wenst Walibi zijn imago van familiepretpark nadrukkelijk te versterken.

Daarnaast is het pretpark, dankzij zijn ideale ligging in het hartje van België en zijn vele faciliteiten om scholengroepen op een vlotte manier te ontvangen, een populaire keuze voor een geslaagde schooluitstap. Aangezien zo’n uitstap tijdrovend kan zijn, ondersteunt Walibi scholen en leerkrachten in de organisatie van hun schoolreis. Naast de lerarendagen, kunnen leerkrachten op vertoon van de lerarenkaart (*) een gratis toegang tot het park verkrijgen, en over een mooie korting beschikken om vier personen naar keuze mee te brengen. Na een geslaagde schooluitstap in Walibi, en als blijk van dank, ontvangen alle leerkrachten en begeleiders een gratis toegangsticket, én biedt het pretpark alle aanwezige leerlingen een ‘2+1’-kaart aan. Zo kunnen leerkrachten en leerlingen nogmaals van een daguitstap in Walibi genieten met familie of vrienden.

(*) meer informatie: https://www.walibi.be/nl/groepen/scholen.