Zin in Open Bedrijvendag met je klas?

Zin in Open Bedrijvendag met je klas?

Ook in 2019 trekken Vlajo en Voka Open Bedrijvendag verder op missie om de schoolgaande jeugd dichter bij het bedrijfsleven te brengen. Jongeren die beroepen aan het werk hebben gezien, bedrijven hebben bezocht en mochten ontdekken hoe het er op de werkvloer aan toe gaat, maken beter gefundeerde studiekeuzes, én hebben een grotere vijver om uit te vissen tijdens hun zoektocht naar het perfecte beroep. Onbekend is onbemind, weet je wel. Zowel de bedrijven als de scholen die vorig jaar deelnamen aan de klasbezoeken waren laaiend enthousiast over het project, dus herhalen we dit opnieuw in 2019. Wist je bovendien dat hieruit ook vaak mooie verhalen naar de pers vloeien? Win-win-win!

Deelnemen 

Surf naar www.openbedrijvendag.beDaar vind je alle deelnemende bedrijven die op zondag 6 oktober 2019 de deuren open gooien voor het grote publiek. Kies een bedrijf en mail je keuze naar ines@openbedrijvendag.be. Wij proberen dé ideale match te maken.

Vermeld in je mail zeker:

  1. Naam van de school
  2. Adres van de school
  3. Naam van de leerkracht
  4. E-mailadres van de leerkracht
  5. Dag en uur waarop je het bedrijf graag wil bezoeken (Nieuw dit jaar: je kan een bezoek aanvragen tussen 2 september 2019 en 31 december 2019!)
  6. Grootte van de groep

Kruis alvast 6 oktober aan in je agenda! Wil je meer info? Ga dan eens kijken op www.openbedrijvendag.be/scholen.