Last call: nog enkele plaatsen vrij voor Vlajo Talentenstages (secundair)

Last call: nog enkele plaatsen vrij voor Vlajo Talentenstages (secundair)

In het voorjaar van 2020 organiseert Vlajo opnieuw talentenstages voor leerlingen uit het secundair onderwijs. Wegens grote vraag, heeft Vlajo nog enkele stageplaatsen bij gecreëerd. Wil je graag meedoen met je klas? Snel inschrijven is dus de boodschap!

Daag jouw leerlingen en jezelf uit om kwaliteiten in te zetten in een ondernemende context. Tijdens 8 interactieve lessen ga je samen met de leerlingen op zoek naar kwaliteiten en kiezen jullie voor een droomcoach in een bedrijf die over dezelfde kwaliteiten beschikt.

Samen met deze coach gaan jullie een voormiddag samen aan het werk en worden jullie uitgedaagd jullie kwaliteiten te bewijzen.

Kies best een onderneming in de buurt van de school omdat jullie zelf voor het vervoer in staan.

Actief aan de slag gaan, staat voorop. Daarom geeft elk bedrijf zelf mee hoeveel leerlingen ze kunnen ontvangen. Dit maximum aantal ligt vast en garandeert een actieve werkplek voor elke leerling. We kunnen hier dus niet vanaf wijken!