Jongeren in dialoog met BNY Mellon, Euroclear en BNP Paribas experten

Jongeren in dialoog met BNY Mellon, Euroclear en BNP Paribas experten

Bijna 200 miniondernemers namen in januari deel aan de Skills Master Class bij BNY Mellon, Euroclear en BNP Paribas Fortis. Ze maakten er kennis met professionals uit verschillende departementen en legden aan hen hun businessplan voor.  Ze keerden terug huiswaarts met heel wat nieuwe ideeën en tips en tricks voor hun minionderneming.

 

 

 

Wat is een 'Skills Master Class'?

Samen met Vlajo-partners Euroclear, BNY Mellon en BNP Paribas Fortis bieden we miniondernemers de unieke mogelijkheid om hun minionderneming onder de loep te laten nemen door een groep van experten. Zij staan klaar om professionele feedback te geven op de ondernemingsplannen en/of advies te geven ter voorbereiding van de finales. ‘Wat kunnen we nog beter doen? Welke kansen kunnen we nog benutten? Welke zaken kunnen we nog aanpassen?’ Elke mini komt via een doorschuifsysteem in aanraking met verschillende experten.

  

"Ondernemende vaardigheden zijn heel belangrijk  in het bedrijfsleven. Welke job je later ook zal uitoefenen, het is leerrijk om al op jonge leeftijd in aanraking te komen met ondernemende vaardigheden zoals samenwerken met anderen, initatief nemen, problemen oplossen. Zo'n minionderneming is daarvoor een mooie kans", zegt Dominiek Braet, verantwoordelijke klanten communicatie bij Euroclear. 

   

 "In dialoog gaan met deze ondernemende jongeren motiveert me, het is interessant om met hen van gedachten te wisselen over hun idee",  zegt Frederik Vandamme, client service bij BNY Mellon.

                              

"Dit bedrijfsbezoek is een absolute meerwaarde voor onze minionderneming. De vele tips die we krijgen nemen we zeker mee naar de verdere uitbouw van ons bedrijfje", zegt Anna Benvueto, miniondernemer van ZAVO Zaventem.

                                      

De laatste Skills Master Class waren de jongeren te gast in Hotel Ragnarok, een inspirerende co-workingomgeving!
                                 

Bedankt aan de Vlajo-partners BNP Paribas Fortis, BNY Mellon en Euroclear voor hun gewaardeerde expertise en vele tips!