Stem op team KazaK voor de Europese publieksprijs

Stem op team KazaK voor de Europese publieksprijs

De leerlingen van mini-onderneming KazaK uit Sint-Michiel Leopoldsburg wonnen begin mei de Vlaamse finale van 'Dé Mini-onderneming van het jaar 2020'. Nu hopen ze ook in Europa de jury te overtuigen met hun speciale broekriemtasjes. Donderdag vertegenwoordigen ze ons land op de online Europese finale JA Europe Company of the Year Competition. Mini-ondernemingen uit 39 Europese landen stellen hun product of dienst online voor aan publiek en jury en proberen uiteraard een award of podiumplaats te verzilveren.  En jij kan hen op weg helpen naar de overwinning! STEM op team KazaK voor de publieksprijs: https://lnkd.in/dNMTvJ5

JA Europe

Moederorganisatie van Vlajo overkoepelt alle Mini-ondernemingen en andere ondernemende projecten voor jongeren in Europa. JA Europe zelf is dan weer onderdeel van JA Worldwide.

 

Dé Mini-onderneming van het Jaar 2020

Mini-onderneming KazaK uit Sint-Michiel Leopoldsburg. Zij maken handige tasjes voor aan je broeksriem waarin je je kleine spullen makkelijk kwijt kan.

 

JA Europe Company of the Year Competition LIVE