BNP Paribas Fortis nieuwe hoofdpartner Start Academy

BNP Paribas Fortis nieuwe hoofdpartner Start Academy

BNP Paribas Fortis zet haar jarenlang partnership met Vlajo voort en is de nieuwe hoofdpartner van Start Academy. “We waarderen dat BNP Paribas Fortis mee wil schrijven aan het succesvolle Start Academy-verhaal, een combinatie van een ideeënwedstrijd en begeleidingstraject die studenten hoger onderwijs inspireert en helpt om hun ondernemingsdroom in realiteit om te zetten. We zijn ervan overtuigd dat we samen met de Ondernemersbank van BNP Paribas Fortis, het Start Academy-verhaal enkel maar kunnen versterken”, aldus Peter Coenen, directeur van Vlajo.

Ook Bart Ballon, directeur bij De Ondernemersbank van BNP Paribas Fortis, is verheugd over de nieuwe samenwerking: “Vlajo en BNP Paribas Fortis hebben elkaar zeker gevonden in een gezamenlijke missie om de ondernemerszin bij jongeren in Vlaanderen aan te wakkeren. Ook wij, De Ondernemersbank, willen toekomstige ondernemers helpen om een solide basis te leggen voor hun activiteit door middel van inspiratie en advies van onze experten. Daarom zijn we ook zeer blij dat we onze samenwerking met Vlajo uitbreiden met Start Academy, waarbij studenten in wedstrijdvorm nog een extra duwtje kunnen geven aan hun ondernemingsidee. Onze experten staan al klaar om de vele mooie projecten te ontdekken en de studenten te helpen hun ondernemingsdroom te realiseren. En we zijn natúúrlijk benieuwd wie Dripl, de winnaar van 2020, zal opvolgen. May the best team win!”