Schrijf je in voor gratis webinar 'UCLL ontrafelt een element van z'n ondernemend DNA'

Schrijf je in voor gratis webinar 'UCLL ontrafelt een element van z'n ondernemend DNA'

Ben je docent in het hoger onderwijs en ben je benieuwd hoe je een krachtige ondernemende werking binnen een hogeschool of universiteit kan creëren? En hoe je dit in de praktijk kan implementeren? Schrijf je in voor het gratis webinar 'UCLL ontrafelt een element van z'n ondernemend DNA' op donderdag 26 november 2020, snel inschrijven is de boodschap!

Ondernemingszin zit in het DNA van UCLL. UCLL is ervan overtuigd dat studenten zich enkel tot ondernemende professionals kunnen ontwikkelen, indien de hogeschool / universiteit het juiste kader biedt. Maar wat is dat kader juist? En hoe kan je als hogeschool / universiteit zo een kader creëren en implementeren? Om dit te ontdekken, ging UCLL ten rade bij collega-docenten, studenten en alumni.

 

Benieuwd welke gouden tips uit het onderzoek naar boven gekomen zijn? Schrijf je dan in voor het gratis webinar 'UCLL ontrafelt een element van z'n ondernemend DNA'. Doorheen het webinar ontdek je hoe je een krachtige ondernemende werking binnen een hogeschool / universiteit kan creëren en hoe je dit in de praktijk kan implementeren.

 

Het webinar gaat door op donderdag 26 november 2020 van 20u00 tot 21u00. Het webinar is een introductie op de fysieke Train-The-Trainer-sessie die zal doorgaan op 1 april 2021 op UCLL campus Proximus.

 

Wij kijken er alvast naar uit, jij hopelijk ook?

 

 

Schrijf je nu in om het webinar te kunnen bekijken

 

Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.

 

Inschrijvingslink: https://vlajo.webinargeek.com/ucll-ontrafelt-een-element-van-z-n-ondernemend-dna