Mis de gratis “Future of...” webinarreeks van Deloitte niet

Mis de gratis “Future of...” webinarreeks van Deloitte niet

Onze wereld is voortdurend in verandering, dat weten en voelen we allemaal. Maar, hoe zal de wereld eruit zien in 2030? In samenwerking met Deloitte organiseert Vlajo dit voorjaar 3 inspirerende sessies getiteld “Future of…”, waarbij we leerlingen/studenten en leerkrachten/docenten meenemen naar de toekomst van 3 ‘hot topics’: 

Toegang tot de webinars is gratis, inschrijven is verplicht. De webinars worden in het Nederlands gegeven.

Webinar Deloitte: The Future of Work

Donderdag 4 maart 2021 van 17u30 tot 18u30

De 'Future of Work’ is meer dan ooit zeer nabij. Maar hoe zit het nu eigenlijk? Hoe zal het werk en de werkplaats van de toekomst er uit zien? Hoe kunnen jongere zich hier best op voorbereiden? Welke vaardigheden zullen het meest relevant zijn in 2030?

Nathalie Vandaele, Human Capital Leader Deloitte, en Evy Spitaels, Deloitte-experte in Humanized Workplace, delen in dit webinar de laatste inzichten over de ‘Future of Work’. Het webinar gaat door op 4 maart 2021 van 17u30 tot 18u30.

 

Webinar Deloitte: The Future of Mobility

Donderdag 25 maart 2021 van 17u30 tot 18u30

Hoe we ons verplaatsen van punt A naar punt B is in volle verandering. Indien we de klimaatdoelstellingen willen halen, zal de mobiliteit van morgen duurzamer, efficiënter en veiliger georganiseerd moeten worden. Benieuwd naar de impact van zelfrijdende voertuigen en elektrische   steps?

Wil je weten hoe deze golf door jou   en Deloitte versneld kan worden?Schrijf je dan in voor het webinar 'The Future of Mobility' dat Deloitte in samenwerking met Vlajo organiseert op 25 maart 2021 van 17u30 tot 18u30.

 

Webinar Deloitte: The Future of Health

Donderdag 1 april 2021 van 17u30 tot 18u30

Als het voorbije jaar iets heeft aangetoond, dan is het wel dat onze gezondheidszorg cruciaal is. Maar hoe ziet de toekomst van onze gezondheidszorg er uit? Welke rol is weggelegd voor duurzaamheid en wat zal de impact zijn van innovatie?

Dit en nog veel meer kom je te weten tijdens het webinar over ‘The Future of Health’ dat Deloitte in samenwerking met Vlajo organiseert op 1 april 2021 van 17u30 tot 18u30.

 

-> Schrijf je in